Udobje Ajdovega Vzglavnika

Ajdov vzglavnik je vedno bolj priljubljen vzglavnik, saj je spanje na njem izredno udobno. Ajdove luščine, s katerimi je vzglavnik napolnjen, se lepo prilagodijo položaju glave in vratu in prav to je tisto, kar naredi vzglavnik tako udoben za spanje. Nič več se ne boste zbujali ponoči, ker se vam vzglavnik noče prilagoditi!

Udobje ajdovega vzglavnikaAjdov vzglavnik pa ni nikakršna novost. V azijskih državah je to tradicionalen vzglavnik, medtem ko ga pri nas na novo odkrivamo, sploh v zadnjem času, ko smo postali ekološko ozaveščeni na vseh področjih življenja. Nobeno sintetično polnilo ne more nadomestit udobja narave! Res je, da ga ne moremo oprati v stroju in da je treba polnilo bolj pogosto menjati, vendar to vse odtehta dejstvo, da se nikoli več ne boste zbudili prepoteni! To cenijo predvsem tisti, ki imajo težave s prekomernim potenjem, sploh v vročih poletnih nočeh. Ajdove luščine v kombinaciji s 100 % bombažem omogočajo kroženje zraka, zaradi česar jih pogosto označimo za polnilo, ki diha.

Če se odločite za ajdov vzglavnik, vam bosta vaš vrat in hrbet zelo hvaležna, sploh če ste eni izmed takih, ki čez dan veliko presedite, saj je večina bolein v hrbtenici in vratu povezana prav z modernimi službami. Ajdove luščine bodo delovale prijetno in sproščujoče, zaradi njihove značilne oblike bodo celo delovale mikromasažno! Da ne omenjamo tega, kako prijetno in lepo dišijo!

Če imate pogoste glavobole in migrene, se za nekaj minut ulezite na ajdov vzglavnik; luščine bodo prijetno razbremenile vse ključne točke na glavi in bolečina se bo nekoliko omiljena ali pa bo popolnoma prenehala, odvisno seveda od tega, kako močno vas boli glava.
Ajdov vzglavnik je primeren tudi za astmatike, saj so ajdove luščine nealergene. Če ste astmatik, se pred nakupom vsekakor pozanimajte pri izbranem trgovcu, saj ne želite da bi se prijeten spanec prelevil v pravo nočno moro!

Za nakup ajdovega vzglavnika, obiščite spletno trgovino www.vankis.si