Kaj so kristali kako delujejo in za kaj se uporabljajo

Kristali in Uporaba

S kristali moramo ravnati spoštljivo, ker se moramo zavedati, da v vsakem kristalu biva njegov duh, ki svojo energijo daje na razpolago, da se dobro počutimo, za zdravljenje ali pa samo za okras. S pomočjo kristala se ustvarja, prebuja ali zapira osebna energija. Kristalna energija deluje po principu določenega informacijskega polja. V življenju, ko doživimo obdobje pada s pomočjo kristala najdemo ponoven stik z informacijo, ki pomaga, da najdemo ponoven stik z informacijam, ki pomagajo, da ozdravimo na določenem področju. Ker kamni so sestavljeni iz mineralov za zdravstveno ravnovesje telesa pa te minerale potrebujejo. Vsak kamen niha z različno valovno dolžino in najde različno resanco v različnih telesnih predelih, na ta način vplivajo kamni na naše telo.

S tem, ko nosimo kristale pri sebi odlično pomagajo pri zdravljenju mnogih bolezni.

Kristal si lahko izberemo predvsem po občutku. Če želimo idealen kristal zase pogledate v tabelo v kateri najdete svoje astrološko znamenje, velikokrat iščemo kristal s katerim želimo odpraviti bolezen ali težavo. Med nakupom kristala si lahko pomagamo z intuicijo: kristal vzamemo v roko s katero ne pišemo, ker se skozi to roko prejemajo najmočnejše energijske signale, zapremo oči in občutimo moč kamnov.

ÄČe kristale nosimo kot nakit nam ves dan vlivajo energijo. Večji kristali nam v dom prinašajo lepoto in naravno ravnovesje v dom. Kristali so najbolj učinkoviti kadar smo sproščeni.

Kristal je treba tudi očistiti kar je zelo pomembno, da opravljamo to redno in pravilno vzdržujemo. Kristali se po navadi čistijo na več načinov, najbolj enostavno je čiščenje pod tekočo vodo ali jih namočimo za 24 ur v slano vodo. Z čiščenjem odstranimo negativno energijo, ki se nahaja v kristalih ter ostalo. Kristal držimo pod tekočo vodo dve do tri minute po tem je očiščen vsega. Ko ga očistimo ga temeljito posušimo in za vsaj 4 ure postavimo na sonce.

Za Kaj Se Uporabljajo Kristali?

Kristale uporabljamo že dolgo časa v različne namene, uporabljamo jo kot dodatno pomoč pri zdravljenju. Terapija s kristali je znana že več kot pet tisoč let, ki se danes veliko uporablja. Osnovna naloga kristalov je uravnoteženje in zdravljenje telesa, čustev in uma. Kristali s svojo strukturo izžareva moč, ki je energijskega pomena, energijo kristala občutimo, če se pravilno naravnamo nanj. Kristali imajo energijo ta energija močno deluje na človekov organizem. Kristali nam okrepijo naravne duhovne sposobnosti, miselno zbranost, čustveno ravnovesje in zdravje. S pomočjo kristalov se lahko sami osvobodimo, travm, napetosti, strahu, občutljivosti in še veliko drugih stvari. Kadar želimo istočasno odpraviti več vrst bolezni si lahko naredimo kombinacijo različnih kristalov. Učinki kristalov se namreč medsebojno dopolnjujejo.

Kristali učinkujejo zaradi svojih vibracij in močnega energetskega polja, ki ga ustvarjajo. Kristali imajo inteligenco zelo hitro prejemajo naša čustva, vibracije s tem v sebe potegnejo negativne in stvarne situacije, ki se nabirajo v našem telesu. Bistvo zdravljenja je v tem, da doživimo preobrazbo bistvo je v tem, da kristali usmerijo našo energijo v zdravljenje s tem omogočijo, da se lažje prebudimo in odpremo energetske potenciale. Velikost ravno ni pomembna.

Obiščite spletno trgovino Kristali in Minerali, kjer najdete vse vrste kristalov in mineralov ter ostalih kristalnih izdelkov na enem mestu.