Kripto aplikacije, ki plačajo za uporabo

V tem članku, vam bom predstavil nekaj aplikacij, ki delujejo na programski opremi Blockchain – tehnologija veriženja blokov ali tehnologija kriptovalut. Te aplikacije uporabljam tudi sam. Z uporabo teh aplikacij se ne bomo znebili službe, lahko si pa nekaj dodatno zaslužimo, sploh nas pa nič ne stane.

COIN App

Povezava: https://coinapp.co/

Z COINom si prislužite nagrade za svoje vsakdanje podatke o lokaciji in z gledanjem reklam!

Aplikacija je namenjena tistim, ki se veliko pomikajo, tako z avtom, kolesom, se sprehajajo, tekajo, se vozijo z vlakom, avtobusom,…

Slaba stran te applikacije je, da za večji zaslužek (12 krat večji) potrebuješ obesek za ključe SentinelX BLE, ki je povezan preko telefona s bluetooth tehnologijo ali kartico SentinelX NFC, ki je povezana s telefonom preko NFC tehnologije.

Dobra stran je, da je obesek ali kartica brezplačna, plačate samo poštnino, ki znaša 18€. Z uporabo obeska ali kartice, se vrednost nagrad poveča za 12 krat, obstaja pa tudi članerine COIN Plus, ki nagrade poveča za 24 krat in COIN Pro, ki poveča nagrado za 36 krat, brez uporabe SentinelX obeska ali kartice.

Jaz uporabljam obesek SentinelX BLE.


SwissBorg

Povezava: https://www.swissborg.com/ 

Koda: 2OA2UAQ
V primeru, da želite dodatnih 3000 točk, pri registraciji vpišite kodo “2OA2UAQ“.

SwissBorg Community je zabavna in enostavna aplikacija, ki je namenjena tistim, ki želijo pridobiti znanje iz trgovanja z Bitcoinom (BTC) brez tveganja. Omogoča napoved cene Bitcoina v naslednjih 24 urah – in s tem zaslužite Bitcoin (BTC) in SwissBorg (CHBS) žetone, ne da bi s tem karkoli tvegali!


Coinbase

Povezava: https://www.coinbase.com/

V primeru, da se prijavite preko te povezave in naložite 100€, boste prejeli brezplačen Bitcoin (BTC) v vrednosti 10€.

Tudi Coinbase nudi brezplačne žetone, v primeru, da ste pripravljeni pogledati nekaj video posnetkov, ki vas poučijo o pomenu in načinu delovanja tehnologije blockchain in določenih žetonov.

Za prenos zasluženih žetonov v ostalih aplikacijah, boste v večini primerov potrebovali Coinbase račun, ki ga je smiselno odpreti čimprej, ker je potrebno opraviti KYC (Know Your Customer) in lahko na odobritev čakate tudi 1 mesec ali več.

Kako odpreti Coinbase račun si lahko preberete tukaj.


Pi Network

Povezava: https://minepi.com/

Koda: Firex
Da boste prejeli 1Pi vpišite “Firex” okence “Invitation code“.

Pi je nova kriptovaluta, ki so jo razvili doktorji znanosti s Stanforda in ima več kot 8 milijonov članov po vsem svetu. Ta aplikacija vam omogoča dostop in rast vaših Pi žetonov ter služi kot denarnica za gostovanje vaših digitalnih sredstev. Pi je pošteno porazdeljen, okolju prijazen in z minimalno porabo baterije.


Mobilio

Povezava: https://www.mobilio.cc/

Koda: h0kh7
V primeru, da želite dodatnih 50 MOB žetonov, pri registraciji vpišite mojo referral kodo “h0kh7“. Teh 50 žetonov prejmete, ko zberete prvih 100 MOB žetonov z vožnjo.

Mobilijo je aplikacija, ki plača za vsako minuto vožnje z avtom in ne uporabljate telefona. Aplikacija deluje v ozadju, zato lahko polušate glasbo preko telefona, medtem ko vozite, vendar se ne smete dotikati telefona. Moram priznati, da manj uporabljam telefon med vožnjo, kot sem ga prej.

Mobilio žetoni še ne kotirajo na borzi in jih ni možno vnovčit, je pa dobra stran, da smo na začetku (Early Birds) in se da nabrati kar nekaj žetonov. V času pisanja tega članka, je menjalni tečaj za 1 minuto vožnje 0,55 MOB žetona, kar pomeni, da za minuto vožnje dobit skoraj 2 žetona. V prihodnosti bo menjalni tečaj zrastel in bo potrbnih 5 minut vožnje za 1 MOB žeton.


Phoneum

Povezava: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloud.earning

Koda: 8kn7sqv4
Če pri registraciji vpišete kodo, dobite 200 PHT žetonov.

Phoneum je kriptovaluta namenjena za mobilne naprave, zasnovana za poenostavljeno uporabniško izkušnjo in platformo, ki vsem uporabnikom, ne glede na tehnično usposobljenost, omogoča polno sodelovanje v novem kriptovalutnem gospodarstvu.


Sweatcoin

Povezava: https://sweatco.in/

Sweatcoin je aplikacija, ki šteje korake in jih pretvori v žetone. Žetoni ne kotirajo na borzi, si pa lahko s temi žetoni zagotovite popust na določene izdelke , nekatere lahko dobite celo brezplačno oziroma jih plačate z žetoni.


Nodle Cash

Povezava: https://nodle.io/

Nodle je največji svetovni ekosistem povezanih naprav, ki zagotavlja infrastrukturo, programsko opremo in dostop do podatkov za internet stvari (IoT).


Cindicator

Povezava: https://cindicator.com/platform

Napoved cen kripto in tradicionalnih trgov. Spremljajte svojo uspešnost in izboljšate svoje analitične sposobnosti. Tekmujte z drugimi in osvojite del mesečnega nagradnega sklada. Koliko točk zberete skozi tekoči mesec, toliko Cindicator (CND) žetonov dobite.


Viri slik

Coin Apphttps://lh3.googleusercontent.com/am7YI9B9TAt9sMr2J3qJ-ZUuNOdnOUwt9x1GYlhTXoWu_fLzpiMArwwChrigZbaIMPE
Mobiliohttps://lh3.googleusercontent.com/nQkwRnguxSnv4gRkgHW3-kF0K_LmE9GKMxJ-6qax1WrSO-e-D_duAi-5KAoBvJNy6TQ
Nodle Cashhttps://lh3.googleusercontent.com/p3_gjlKB1jKLuh0ey3m-7AoGviI2OAr5LNwCet05MkMMOrlB0G0O-RM8xno9YaK2fiA
SwissBorghttps://lh3.googleusercontent.com/BoFhTICRs47OsvvK9Ve1QOBmapcoA_dRsIF9BgZu9ahyVwwYhYZ5abZ3bFdy7fdKW9c
Cindicatorhttps://lh3.googleusercontent.com/iKCuQKbK8SagIo9rKOIgrjx6CpjR-rXn1CYYN_feoZfwqunHiFart6wPYpNTkTA53hSd
Pi Networkhttps://d1bdkd0g1kai9c.cloudfront.net/social_media_assets/share_card_v2.png
Phoneumhttps://lh3.googleusercontent.com/_iuNu0cU77wRZFJeJy8dWr5uhund_tGihyH2dmDE0NriMlT1h3lK0Yjgx-IXvpQ94Q
Sweatcoinhttps://lh3.googleusercontent.com/zxDyRaBuIdkyPpuOO-lUEP8q9X4JlL70A1k1VZTCk15f3Ykve2z6fx1kdx5UkVjXzE8